lifestyle

Viața cu Luca🍩

17th October 2019

Twin converse L&L

Așa este. viața. mea..la fel cum a fost când eram eu mica..se pare ca piciul meu seamănă. tot mai mult cu mine , la caracter..că la față seamănă cu tati și așa va fi mereu!

Am inceput să cred tot mai mult in ideea aceea că, nu realizezi cum erai tu când erai copil până când nu apare in viața ta o ființă, care-ți arată ce făceau săracii părinții tăi când tu făceai   la fel ca el!
Noi avem o problema cu mâncarea, să nu-i spunem “Sclifoseala” ii spunem că suntem “selectivi”:)))dar, deși știm că nu e bine așa și că. trebuie ( ar fi bine – NU trebuie, fiindcă trebuie este un cuvânt nociv) să mâncăm diversificat pentru a fi sănătoși , facem mutre…Poate va intrebați de ce vorbesc la plural>?:) ha ha vă spun eu de ce : pentru că Luca zice că s-a săturat de “cicăleala” mamei si că mereu toate i se intâmplă numai lui: cade la școala, se lovește de mobilă prin casă( și asta face tot ca mine)….ca el e un copil cuminte, ascultator si ca mereu face ce zic eu și de aceea ar trebui să aiba parte numai de bucurii, gen jucarii desigur😂

Nu știu ei copiii din ziua de azi cum era când eram noi copii…când   nu exista telefonul copilului si cănd , ne era frică de ai nostri părinți si știam că vom fi certați și pedepsiți ( puși la colț) când vor veni acasa!

Zilele trecute Luca a stat cu mama mea și mama ii povestea că, atunci când eu și fratele meu eram mici, el fiind mai mic ca mine, ne lăsa , cum era normal singuri acasă, cu cheia de gât și trebuia să avem grijă unul de celalalt!La un moment dat, vroiam să-i fac frățiorului o omleta si se pare că el , nu știu cu ce m-a supărat și am decis că e timpul să facă o baie cu ouă proaspat pregatite pentru omleta!😂

Zis si făcut!!! i le-am turnat frumos in cap si  râdeam la imaginea pe care am creat-o …normal că B s- a enervat și a început să facă ceea ce faceam oricum zilnic , adică să o sunăm pe mama, unu câte unu, pe telefonul de la birou plângându-ne unul de celalalt!

Normal că mama, deși nervoasă, vorbea frumos, dar răstit spunându-ne că vom discuta acasă…dar noi, nu și nu..continuam cu sunatu pe telefonul de serviciu!
Până la urma ne calmam , dar spectacolul reîncepea când ajungea mama acasă și ne lua din nou la discuții!!!

Copilarie frumoasă am avut, plină de peripeții, făcute mai mult de fratele meu , dar pentru care eram pedepsiți amândoi  ;vorba tatălui meu: toți pentru unul, unu pentru toți!!!!!

Acum copilăria s-a schimbat, acum se pare că e mai rușinos să ai un telefon vechi, neperformant, decât să iei o notă proastă la școala !Acum ne lăudăm cu haine, telefoane și incălțăminte de firmă dacă avem sau nu note bune devine oarecum mai puțin important!

Generațiile sunt diferite și nu putem decât să le luam așa cum sunt, pentru că nu avem cum să știm cum am fi fost noi dacă aveam la dispoziție toată tehnologia pe care o au ei acum!Cred că cel mai bine ar fi să profităm de tehnologie pentru a trăi experiențe minunate alături de copiii nostri minunati!!Să învățam și noi de la ei și să nu rămânem in urmă, bodogănind….

Bucurați-vă de copilăria , copiilor vostri!

 

❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: