Travel

La vie en rose ❤️

16th August 2018

Paris , o metropolă în care sunt oameni din toata lumea, oameni care aleargă pe străzile capitalei parcă mereu căutând ceva sau pe cineva!Viața agitată te face să vezi cu alți ochi totul in jurul tău!

Dacă mi-am dorit o baie de multime, aici am făcut-o! Pe lângă oamenii agitați, vezi oameni care stau liniștiti la cozi imense pentru a vizita locuri celebre in lumea asta, fără să se impingă, fără sa pară tristi, nemulțumiți sau obosiți!

Orașul acesta care nu doarme, ne cheamă să-i vedem frumusetile, unice in lume!

M-am oprit in multe locuri să-mi umplu simțurile de aerul Parisului….să realizez că sunt cu adevarat acolo și ca pot, in sfârșit sa ascult in jur oamenii vorbind limba pe care am invățat-o ani de zile la școala…E foarta frumoasă si foarte romantică limba franceză, iti ajunge direct la inima!❤️

Într-un cuvânt viața bate filmul, realitatea este mult mai frumoasă decât tot ceea ce am putut visa vreodată!

Singurul lucru pe care-l regret este că nu am venit mai demult, ca nu am facut tot posibilul sa ajung aici mai repede!

Sunt locuri minunate in lume, care-ti ofera amintiri pentru o viață! Ce -am fi noi dacă nu am avea amintiri? Ce am avea de povestit nepoților sau la ce ne vom gândi la șaizeci de ani, seara in pat??tot la rate? La probleme? Nu ar fi mai frumos sa retraim cu gândul amintiri vii, puternice, care și-au făcut culcuș în inima noastră?

Pentru mine aceasta experiență a fost minunata! N-am crezut ca voi ajunge aici, vorba românului: vreau la Paris.. ai mai fost??? Nu, dar am mai vrut!!

Visele implinite fac viața mult mai frumoasă, ne dau energie pentru viața de zi cu zi si ne ajută sa trecem peste problemele care nu depind de noi!Starea de spirit a unui om după o experiențaă minunată rămâne pozitivă mult timp, aducându-ne un zâmbet pe buze in clipe de impas sau tristețe!

Je suis amoureuse de Paris!

LB

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: