lifestyle

DĂ-I TIMP, TIMPULUI

19th September 2018

Dar oare mai avem timp? Să face ce ne-am dorit și să recuperăm ce-am pierdut???

Îmi spuneai că se poate, că poți sa uiți tot ce ai trăit urât și să comviețuiești doar cu amintirile frumoase din viața ta, dar sincer cred că de fapt lucrurile negative care ni se întâmpla ne marchează și ne fac să ne schimbăm in rău de obicei….devenim egoiști si indiferenți, la toți din jurul nostru!

Viața doar cu întâmplări frumoase ar fi plictisitoare și probabil până la urmă este mai prețioasă fericire când nu e mereu prezentă și când o așteptăm mai mult!

E frumos să trăiești o poveste de dragoste, dar trebuie să fim conștienți că s-ar putea ca povestea să nu dureze la nesfârșit și atunci trebuie să fim pregătiți să luptăm pentru familie, pentru dreptul de a trăi lângâ cei care te iubesc, te apreciază și știu să te accepte și când greșești sau când nu știi cum să te porți într-o situație prin care nu ai mai trecut, să știe să -ți întindă o mâna de ajutor și la nevoie, să ți ofere a doua șansă conștienții fiind că s-ar putea să se înșele sau să fie dezamagiți din nou!

Viața e un dar de la Dumezeu și trebuie să avem grijă de ea..pentru că nu avem alta, oamenii care ne intră în viață o fac pentru că așa ne este scris,pentru că trebuie să lase urme in sufletle noastre pentru a ne construii destinul!

Sunt oameni pe care ii iubim pănâ la cer și inapoi, sunt oameni cărora le dăm o parte din inima noastră și sunt oameni pe care îi ținem lângă noi pentru toată viața!!

Însă, toți acești oameni ne pot dezamăgii la un moment dat, cu voie, fară voie, cu cuvinte, fapte sau gânduri..de aceea Iertarea este o virtute a celor puternici, iertarea este dovada iubirii supreme…

Nu face rău, fă bine, tuturor de câte ori ai ocazia pentru că , făcând bine , aceasta se va întoarce către tine și ți va veni înzecit!!!

LB

Pentru o zi speciala

19.09.2018

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: