Loved and lost...

Fiecare are povestea lui…

3rd November 2015

 Povestea mea e simpla…am fost , sunt si voi fi o romantica incurabila…o femeie care inca mai crede in Făt Frumos ( sa nu zic ca si in ideea de a veni cu calu😂)….

Cred in bunatatea oamenilor desi, pe zi ce trece cei din jur vor sa ma convinga ca nu mai  exista asa ceva..ca am devenit din ce in ce mai rai si ca nimic nu ne mai impresioneaza!!

Cred in iubirea dintre parteneri , in sensul dorintelor comune pe  care ni le indeplinim unul celuilalt doar din dorinta de a primi un zâmbet inapoi sau un simplu ” multumesc”….

E frumos sa crezi in iubire..in fiecare clipa a vietii mele imi inchipui ca ce e mai frumos in viata inca nu am trait si ca o sa vina…o sa fie momente minunate alaturi de cei dragi care vor fi fericiti doar pentru ca te vor avea alaturi….

Cred in iubirea unei mame pentru copiii ei – in existenta minunatei sclipiri din privirea unei femei care si priveste piciul …

Nimeni nu mi poate rapi…speranta si visul…Lumea pe care fiecare ne-o creem in imaginatia noastra ….

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Mihaela Crăciun 10th November 2015 at 5:33 pm

  si eu cred. Si cred ca mai suntem destui cei care mai credem, cei care nu suntem indiferenti sau cel putin incercam sa nu fim, cei care ne cream lumea noastra de vis si nu vrem sa iesim din ea 🙂

  • Reply lalybanciu 10th November 2015 at 5:42 pm

   Sper doar ca ceilalti …sa nu ne distruga incet…sa ne faca sa cum sunt ei…trebuie sa fim puternici….

   • Reply Mihaela Crăciun 13th November 2015 at 1:36 pm

    un visator ramane un visator orice i-ai face asa cum un optimist ramane un optimist in orice situatie – ca in bancul ala:
    Un pesimist si un optimist stau de vorba:
    Pesimistul zice: – Mai rau de-atat nu se poate!
    Optimistul zice: Ba se poate! 🙂

 • Reply Dabuleanu 3rd April 2016 at 1:20 am

  A iubi e ceva frumos de nedescris in cuvinte. Mai ales din partea unui barbat este cel mai greu si voi femeile va legari de asa ceva ptr a merge mai departe sau de va a indeparta mai mult. Este alegerea voastra sau a prietenelor tale, depinde. Va lasati f. usor influentate, asta e clar dar si usor modelate de sistem.

  • Reply lalybanciu 3rd April 2016 at 6:11 am

   De ce sa te lasi influentata??crezi ca dupa mirajul stirii senzationale cineva o sa te mai bage in seama?o sa planga alaturi de tine??oamenii sunt langa tine doar cand au ei nevoie de tine…fetele cu atat mai mult..suntem invidioase si rele….

  Leave a Reply

  %d bloggers like this: