Loved and lost...

Gașește-ți calea neștiută ..in cei putini, dar adevarati

6th July 2018

Puterea e in noi, ini spunea cineva si ma gandeam eu ce aiurea sa gandesti asa! Dar in rest toti cei din jur, care ar trebui sa ti dea puterea sa treci peste toate ce rol mai au??? “Umplutura”?

Nu, nu sunt umplutura, dar inima iti spune si-ti ordona ce sa faci….chiar daca de multe ori nu e ceea ce treuie sa faci…si oricum nu este normal sa folosim verbul “trebuie”..e nociv acest cuvant, “ar fi bine sa ” este mult mai bun si mai pe placul inimii…

Traim clipa, iubim, suferim pentru ca de asta existam pe acest pamant , nu doar sa ne supunem regulilor, nu traim ca sa mancam …mancam pentru a supravietui!!

Dragostea ne umple inimile de fericire, fericirea ne da puterea de a continua zi de zi si de a vedea partea plina a paharului (uni, eu-niciodata).

Iubesc sa vad oameni fericiti zambind pe strada..dar, sincer nu am mai vazut de mult vreunu si nu pentru ca as fi stat in casa, dar pentru simplu fapt ca oamenii nu mai zambesc , bașca daca ai tu exces de zel si zambesti..raspunsul nu e un zambet, ci o incruntare, un refuz clar al zambarelii contagioase…e bine insa ca mai exista putini care rad de a dreptul si langa care nu ai cum sa nu razi: este exemplu unor prieteni de-ai mei..Luminita si Cipi!

Ei sunt acei prieteni pe care vrei sa-i suni cand esti trist…ei sunt pansament pentru inima..Multumesc voua!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: