lifestyle

Happy, happy, happy days…

25th August 2018

În curând am câteva zile de concediu și m -am gândit, pentru că anul asta încă nu am ajuns la mare, să dau o fugă cu piciul meu să ne bucurăm de momemte de calitate mamă fiu!!

E penultima săptămână de vacanță, va începe din nou școala din păcate…nu cred că există copil care să se bucure că, vacanța de vară, care de altfel în România este mai lungă decât în alte țări, se va termina și vom relua rutina obositoare: trezit de dimineața, îmbrăcat la cămașă, fuguța la școala să nu întârziem si apoi, odată întorși acasă începe nebunia temelor si a pregătirilor pentru a doua zi cănd o luăm de la capăt!

E frumoasă perioada asta a copilăriei, probabil cea mai frumoasă din viața noastră, doar că atunci nu realizăm ce frumoasă e…colegii din școala generală sunt primii nostri prieteni și tot aici întâlnim primele zvâcniri ale dragostei..

Piciului meu îi place o colegă de-a lui, o blonduță, drăguță si foarte simpatică!El îmi spune că-i plac doar blondele, pentru că eu sunt iubita lui si de aceea nu-i plac roșcatele sau brunetele! are o mare putere asupra noastră, a femeilor din familia lui, având in vedere că, tocmai pentru că mă iubește atât de mult, și pentru că-și iubește bunicile la fel de mult, a reușit să le convingă pe amândouă să se facă blonde😂

Sunt foarte drâguți picii aștia ai nostri și noi mamele, ne uităm la ei, de multe ori surprinse de ceea ce gândesc sau de ce replici ne dau!

Eu de exemplu, nu mă pot certa cu L, pemtru că imediat îmi spune: Așa vorbești tu cu fiul tău???și ce poți răspunde la așa o întrebare..?? Îmi cer scuze de multe ori, iar el îmi spune mulțumit: bine te iert:)))

Îmi place că pot povesti cu el ca și cu un om mare, suntem prieteni foarte buni, ne completăm și ne înțelegem foarte bine mai ales când suntem doar noi doi!

E un copil iubăreț, drăgălaș, jucăuș..îi place să-mi spună “te iubesc mami” și râde mereu când îi spun :”te iubesc și eu pâna la stele și înapoi”, iar el îmi răspunde: ” știu mami”!!!

De căte ori am ocazia, îi povestesc cât de mult mi-am dorit un băiat, că știam încă din liceu cum o să-l cheme, că are exact chipul băiețelului pe care mi l-am închipuit eu și îi mulțumesc mereu că m-a ales pe mine să fiu mama lui!

Dragostea lui îmi umple sufletul!!!!Când râde L fericirea își face culcuș in inima mea și toți norii de pe cer dispar!

Are o putere imensă asupra mea și știe asta!!!

Nu există sentiment mai frumos!

Multumesc L!!

LB

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: