lifestyle

Luni nici iarba nu creste…

2nd July 2018

Si cum cu o floare nu se face primavara , asa nici cu soarele zambind pe cer intr-o zi de luni , nu ne imaginam ca e vineri!Desi am vrea…si cat am mai vrea de tare sa fie iar vineri sa simtim adevarata viata!

Si totusi, ce facem cand vine weekend-ul?ne tolanim in pat si  zicem ca ne odihnim, dar de fapt fugim  de agitatie si inghesuiala , ne refugiem in locul unde nimeni nu poate patrunde …ne gandim la ceea ce am facut in saptamana care a trecut, ce ne propuseseram si ce a iesit…si apoi alungam orice gand de – as fi putut sa fac totul altfel, mai bine:) si  fugim spre urmatoarea saptamana crezand ca totul va fi mai usor!Si nu e, deloc!

Timpul trece si daca nu ne bucuram de fiecare  clipa, riscam sa ajungem sa imbatranim degeaba.Tehnologia ne-a schimbat viata si nu stiu sincer daca in bine!

Preferam sa stam pe  whatsapp si in loc sa vorbim cu un prieten fata in fata , vorbim cu 5-6 pe grup..

Si avem grupuri grupuri si de fapt doar forme fara fond, caci acestea sunt prietenii virtuale cam false, atata timp cat la nevoie sigur nu te poti baza pe vreunu..Dar, viata este facuta sa fie traita si nu oricum, ci cu iubire si fericire!

Traieste viata asa cum ti-o doresti , fara sa dai socoteala nimanui!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: