lifestyle

Nu mă vrea, sigur mă vrea altu…

2nd September 2018

Daca tu nu mă vrei, găsesc eu unul să mă vrea😂

Și nu spun asta, doar s-o spun: dar când el îti spune de multă vreme, că deocamdată pentru el nu mai exiști tu ce ar trebui să faci???

A da, să stai, să aștepți să te rogi să te bage cineva în seamă, sâ i se facă milă de tine și să-ți curme suferința??

Curmăți-o singură vei suferi mai puțin si vei ieși mai puțin șifonată din toată afacerea!!

Urăsc amânarea discuților decisive, urăsc să nu te ți de cuvânt și să -mi arunci ceva de genul” am fost ocupat”..toți suntem ocupați, dar știm să ne stabilim prioritățile astfel încât să nu facem oamenii dragi să sufere sau să se simtă abandonați!

Nu -mi place să zici că vi și să nu vi!ai zis că vi? Păi vino sau măcar sună și zi-mi să nu te aștept ca proasta, pentru că nu ești tu stăpân pe timpul și viața mea!!!

Ține-ți promisiunile așa cum ai vrea să facă ceilalți cu tine, iar dacă ți-ai exprimat sus si tare dorința de a merge pe drumul tău…DU-TE!!!

Asuma-ți ce ai zis, trăiește cu ce ai făcut și speră la pedeapsa minimă!!!

Hai să uităm ce a fost, trecutul nu mai poate fi șters sau schimbat…să clădim viitorul, cu baza pe care o avem de-o viață!!!

Luptă să arăți că meriți o a doua șansă, așa cum ai avut puterea să faci ce ai făcut chiar dacă-ti părea greșit!!nu fi tot tu cel puternic, nepăsător , rece, încăpățânat în prostia ta nemiloasă….

De ce ești altfel dintr-o dată? Cine ți-a dat aripi?? Ce anume ce face invincibil??? Ah scuze nu ești, știai???!dacă nu știai o să afli…vreodată cu siguranță când efectul nebuniei va dispărea!

Gândește-te bine sau nu mai gândi deloc, tu ești omul fără regrete, care spune într-una…așa e în viață….și spui că ești pregătit să trăiești cu alegerile făcute!Succes!!!

LB

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: