Loved and lost...

Ce doare cel mai tare, indiferenta….

3rd December 2014

Incercam mereu sa parem ceea ce nu suntem pentru a fi placuti de cei din jur…aparentele sunt la mare cautare, desi… epoca de aur e demult apusa, inca nu ne putem vedea fiecare de “acareturile noastre” mereu râvnim la ce are vecinul!!!Ne cautam tot felul de scuze pentru a ne complace in situatii care ne fac rău, care ne dezumanizeaza ducand totul la extrem…suntem nervosi, suntem obositi, ne razbunam pe cei dragi…tocmai pentru ca societatea devine tot mai rea!!!
Femeile nu sunt respectate la adevarata lor valoare si chiar daca se spune ca suntem egali in drepturi, partea masculina gaseste mereu motiv sa spuna ca ” noi nu putem face ce fac ei, barbatii!”!!!
Daca despre noi femeile se spune ca bârfim, atunci ce putem spune despre barbati?? ei discuta???ei nu bârfesc…Doamne fereste sa pici pe gura unuia ca ..o sa-ti spuna si ce nu stiai tu despre tine!!!
In concluzie..ar trebui sa lasam bârfa deoparte, sa pretuim femeile la adevarata lor valoare, sa ne-ndragim colegii, sa ne respectam ca oamenii in primul rand indiferent de scoli, facultati si alte lucruri care ne diferentiaza!!!
Sa vorbim mai putin si sa traim mai mult…sa traim momente unice alaturi de familiile noastre, de prieteni si de ce nu de colegi!!!Colegii fac parte integranta din viata noastra avand in vedere ca petrecem mai mult timp la munca decat acasa cu familia!!!
In fiecare zi ar trebui sa ne propunem sa facem un om fericit…cu o vorba…sau cu o floare… urmand sintagma….”Lucrurile simple fac diferenta”…
Nu lasati grotescul, rautatile si bârfa sa va influenteze….Carpe diem!!!

Me2elle

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: