lifestyle

Prietenie de-o viață, pierdută într-o clipă….regrete imense

22nd August 2018

Probabil toți încercăm în viața asta să ne înconjurăm de prieteni, puțini da buni! Se zice că este mai importantă calitatea lor decât cantitatea, dar nu credem asta..în continuare ne luptăm să ținem alături de noi oameni care poate nu vor să mai stea ..au găsit alte preocupări, și-au făcut alți prieteni, au alte priorități sau pur si simplu principiile de viață nu mai sunt aceleași!

Oare greșim dacă ne îndepărtăm!?? Oare greșim dacă încercăm să ieșim din cercurile care doar bârfesc si judecă???

Cine suntem noi să judecăm?

În ultimul timp din păcate pentru mine am descoperit care-mi sunt prietenii adevărați si am avut surpriza să realizez că de fapt, nu cred ca există..bârfa este activitatea principală a românilor, mereu ce face altul este mult mai important și mai interesant decât propriile noastre fapte, mereu ne uitam la alții judecându-i când habar nu avem ce se întamplă în casa lor, în inima lor, nu știm prin ce au trecut sau ce greutăți cară zi de zi în spate!

În loc să punem măna pe telefon sa întrebăm dacă putem ajuta cu ceva sau dacă e nevoie de un sfat sau pur și simplu de o vorbă frumoasă, noi ce facem: încercăm să dezbinăm și mai tare și să facem mai mult rău!

Nimeni nu e perfect, toți greșim..poate am greșit și eu față de ei, dar din căte îmi aduc aminte eu, am fost acolo când au avut nevoie de mine, mereu am încercat să fiu mediatorul binelui, am ascultat păreri și dacă am judecat, îmi fac mea culpa!

Fiecare e liber să și trăiască viața așa cum crede de cuviință, la sfârșit fiecare va răspunde pemtru tot!

Nu urăsc, ci mă doare!

Vreau sa cred că putem trăi in armonie si liniște, vreau să cred că ceea ce avem să ne spunem ne putem spune in față, iar dacă știm că am făcut aceleași greșeli sau mai grave uneori, măcar să avem puterea să tăcem!

De multe ori, tăcerea e de aur!

Familia noastră are nevoie de noi! Timpul pe care îl acordăm bârfelor, am putea să-l petrecem cu ei. Acolo e singura iubire adevărată!!

LB

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: