lifestyle

Si am plecat …

4th August 2018

Asa cum v-am spus..am plecat la drum, doar eu si piciul meu! Aventura urbana incepe la Brasov, cu o sesiune de shopping si cu vizitarea unui loc imens de joaca pentru pici!

Fericirea de te plimba fara niciun stres cu inima deschisa spre noi orizonturi este maxima si binevenita!

Ne plimbam, radem, glumim, ne prostim facem doar ce avem chef si ce vrem amandoi!

Pentru cateva zile universul meu este El si universul lui sunt Eu …si atat! Suntem cei mai buni prieteni si avem grija unul de celalalt pentru ca ne iubim asa cum doar noi stim..enorm❤️

Sunt minunati copiii astia de opt-noua ani, minunati intr-un fel in care noi nu puteam fi si nu am fost! Ei stiu sa se impune, sa si spuna punctul de vedere, sa lupte pentru ceea ce-si doresc si mai ales sa ofere multe in schimbul atentiei noastre!

Iubirea lor e conditionata, aparent vreau sa cred ca doar aparent, de achizitionarea unor cadouri, dar si aici stiu sa negocieze si sunt pregatiti sa se ofere sa faca ceva in schimb!

Al meu Pici vorbeste ca mine, imi da raspunsurile pe care i le dau eu lui si foloseste aceleasi ticuri verbale ca si mine: pe bune?serios? Stiind exact cand si cum sa le foloseasca astfel incat sa aiba sensul menit!

E dragastos la maxim, mega pupacios si mi spune mereu: tu esti iubita mea!!!ce-oi mai plange eu cand isi va gasi iubita 😀😀😀

As vrea sa nu se termine niciodata aceasta perioada, in care iubirea noastra e pe primul loc,facem orice pentru a o demonstra si ne respectam reciproc!

E dragostea si iubirea mea, e viata si sufletul meu…e cel care ma face sa rad, sa uit de toate problemele si ma face fericita!

De aceea am plecat in lume..amandoi!

Stiu ca va veni perioada in care va ateriza un mare semn de interzis pe usa camerei lui, cand va trebui sa cer ” audienta” pentru a-i putea vorbi, dar atunci voi fi impacata ca Piciul meu a crescut, devine adult si ii voi respecta deciziile si personalitatea asa cum merita!

Pana atunci ma bucur de cea mai mare realizare a mea Luca!

Keep walking!🙈👸next stop Bucuresti

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: