Travel

Stele cazatoare..peste suflete..

2nd August 2018

Azi am avut timp de meditatie din nou pe drumurile patriei pe care se circula tot mai greu..

Coloana de masini  imensa spre Sibiu iti da timp sa meditezi la lucurile importante in viata!

Te rogi sa ajungi cu bine acasa, sa-ti strangi in brate persoanele iubite, sa le spui ca ti-au lipsit si ca esti fericit ca le ai aproape de sufletul tau!

Sunt oameni care prin simpla prezenta te fac sa te simti special si sa te simti iubit, dar sunt si persoane care dupa multi ani nu realizeaza ca nu te-au facut sa te simti deloc special in viata lor, nu ca ar conta asta pentru ei!

Cred ca fericirea e efemera, iubirea( aia cu fluturi, care apoi se transforma in molii) e trecatoare si ceea ce ramane este respectul de sine si respectul fata de persoana de langa tine!Vorba unei persoane dragi mie( stii tu cine esti), in viata daca ai plecat pe un drum cu o persoana mergi cu ea pana la capat si incerci sa cauti minunea. sa reaprinzi flacara!

Asa cum stelele cad in cautarea dorintelor  potrivite  , asa si noi trebuie  sa ne implinim dorintele inimii si ale sufletului, sa luptam pentru ceea ce ne dorim, pentru dragoste si pentru prietenie!

Doar cand ne oprim din lupta renuntam cu adevarat la tot..Uneori renuntam fortati de imprejurari, cand chiar nu mai tine de noi, dar pana conteaza pentru noi acea persoana sau acel lucru…luptam cu toate resursele..

Dupa un timp, nimeni nu stie cat e necesar  sau fiecare are momentul lui, ne supunem destinului, incercam sa trecem peste , sa ne lingem ranile si sa mergem mai departe!

Viata trece mai repede decat ne gandim noi, timpul pierdut nu se mai intoarce si ceea ce nu facem azi, degeaba lasam pe maine…

Tristetea si suferinta sunt parte din noi, dar ele nu trebuie decat sa ne trezeasca la realitate si sa ne faca sa ne dorim mai mult linistea, iubirea si fericirea!

Go for it!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: