Loved and lost...

Un fel de gelozie..

6th November 2017

Care e rolul comunicarii pe site-urile de socializare azi?

De ce stam o droaie de timp pe retele de socializare? De ce ne pierdem timpul in mediul virtual si uitam sa traim si sa ne bucuram de viata in sine, de oamenii de langa noi si de lucrurile noastre?

Cine unde merge, ce mananca, ce-si cumpara, ce sarbatoreste…stim totul si nimic de fapt!ne intalnim pe strada si nu ne recunoastem..dar ne dam inimioare pe facebook!

Visam la altceva si altcineva…mereu nu ne multumim cu ce avem acasa si vrem mai mult..

Fugim de responsabilitati, ne inchidem in noi, compromisurile nu mai exista..vrem totul acum si aici, iar daca nu se intampla cum vrem noi, renuntam la tot gandindu ne ca altceva sau altcineva e mai bun!

Toti suntem frumosi in felul nostru, toti avem acea particica din noi de care suntem mandri si de aceea trebuie sa cautam acea particica si in ceilalti!!

Nu tot ce e nou e mai bun si nu trebuie sa ne dorim ce nu putem avea sau ce are altul, DAR e usor de zis, greu de facut si societatea din ziua de azi nu ne ajuta deloc, ba chiar ne impinge la orice altceva ce nu include relatii sanatoase, incredere, iubire, fericire si liniste sufleteasca!!!

Ce – ti poti dori mai mult decat sa vi fericit acasa, sa astepti cu nerabdare sa fi cu cel pe care – l iubesti ??!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ovidiu Daniel 27th June 2018 at 7:31 pm

    Ce frumos ai spus.
    Vorbe adevărate.

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: