lifestyle

Vine o vreme in viață când, Iubire e tot ce ne dorim

15th September 2019

Cine nu știe asta înseamnă că înca nu a ajuns acolo în punctul în care viața îți pare tot mai prețioasă pe zi ce trece și încerci să te bucuri cât mai mult de familie, prieteni( ăia puțini pe care îi mai ai ) și încerci mereu să vezi ( încă mai speri că există) în fiecare om ceva bun!!

Când afli câte o nemorocire care se abate asupra unui cumoscut realizezi ca nu ești nici tu vreun fel de Superman sau Superwoman!!

Bucuria în continuare vine din lucruri mici si din gesturi mărunte, care nu costă bani neapărat sau costă puțin.

Am regăsit in ultima perioadă persoane dragi ( verișori, verișoare) pe care nu le aveam aproape sau pe care nu le-am văzut de ani de zile deși stăm in același oraș , cu care ne-am apropiat din nou in urma unui evenimemt nu prea fericit, pierderea unui părinte drag( mătușă din partea mamei)…

Ideea e că deși nu ne-am văzut ani de zile, când ne-am reîntâlnit timpul parcă a stat pe loc si noi am luat totul de unde ne-au purtat amintirile comune!!

Partea buna este ca ele, cele două verișoare se vor căsători in următoarea perioadă ceea ce ma face să cred că poate mai exista o sansă ca instituția căsătoriei să mă mai surprindă cu importanța ei pe care sincer în ultima perioadă nu o mai vedeam!

Credeam în căsătorie, credeam în iubirea dintre doi oameni meniți să fie împreună , dar ultimii ani mi-au zdruncinat drastic această credință…oameni pe care îi știam împreună de o viață au decis să meargă pe drumuri diferite, lăsând în urmă amintiri si locuri…ceea ce demonstrează încă o dată că nu mai luptăm pentru nimic, renunțăm si mergem mai departe!!!

Nu vreau să spun că nu e bine să faci ceea ce ți dorești sau să lupți pentru a fi fericit…cred in puterea dragostei, cred in a doua șansă, cred in puterea oamenilor de a merge mai departe, DAR în același timp cred mai mult în puterea amintirilor si gustul amar lăsat de ele…

Luptați pentru ceea ce vă doriți, luptați pentru ceea ce vă face fericiți, asumați-vă schimbarea( care e definitivă orice ar zice sau ar crede altcineva) , dar lăsați IUBIREA să facă parte din inima, sufletul si viețile voastre!

Fără iubire ..suntem nimic!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: